Ce spun studenții despre REI

Augustin IGNATOV,
absolvent REI, Premiul mare, „Cel mai bun student ASEM”, 2017, 2016, Câștigător al Bursei Republicii 2016 și Premiant al concursului  “Burse de Merit – 2017”

“Facultatea de Relații Economice Internaționale oferă oportunități frumoase celor care știu unde doresc să ajungă. Aveți la dispoziție un program certificat de studii într-o limbă străină, unul dintre puținele din țară, profesori motivați care vă ajută să vă realizați scopurile, precum și studii economice de calitate înaltă”.

Alexandru BRECICO,
absolvent REI, Premiant al concursului “Burse de Merit – 2017”

Clipele petrecute în cadrul Facultății REI rămân a fi, inconestabil, cele mai frumoase din viață! Aici fiecare tânăr poate găsi îmbinarea armonioasă între studii de calitate într-un mediu dinamic, cu o cerere în creștere pe piața muncii și vaalorificarea potențialului într-o multitudine de activități extra-curiculare lansate de facultate în parteneriat cu devirse organizații internaționale.”

Maricica MIGALATIEV,
Absolventă REI, Premiul I, „Cel mai bun student ASEM”, 2012

„Facultatea REI este o rampă sigură de lansare a viitoarelor personalităţi de valoare.”

Viorelia BODAREV,
Absolventă REI, Premiul I, „Cel mai bun student ASEM”, 2011

„Vrei să devii un super economist? Să-ţi faci studiile în limbi străine şi să cunoşti lumea afacerilor internaţionale? Vino la REI, este ceea ce cauţi!”

Corneliu MUNTEANU,
absolvent REI (2010), Consilier pe probleme economice în domeniul bancar, Delegația UE în Moldova

“Tot ceea ce am învățat în timpul studiilor la REI  aplic zilnic, deoarece lucrez în proiecte internaționale”.

Elena TERZI,
Absolventă REI, Premiul Mare, „Cel mai bun student ASEM”, 2009

„Facultatea REI este o adevărată comunitate de oameni extraordinari, dedicaţi şi profesionişti, cu o atmosferă unică de creativitate şi inspiraţie ce reuneşte studenţii, profesorii şi administraţia facultăţii… Nici nu-mi imaginez că aş fi putut studia la o altă facultate decât REI!

Alexandru CULIUC,
Anbsolvent REI, actualmente economist la FMI

“REI-ul este exemplul perfect al unui cerc virtuos [“self-fulfilling prophecy”]. Studentul bun prefera sa studieze impreuna cu alti studenti buni, si intrebarea “cu cine voi invata?” determina in mare masura alegerea facultatii. Daca fiecare in parte este de părerea ca la REI vin studenti buni, apoi anume asa si va fi. Si daca studentii sunt buni, atunci si predarea va fi mai bună, deoarece profesorul de regula se orienteaza la nivelul studentului mediu”

Dana MUNTEAN,
Absolventă REI (2012), Căştigătoarea bursei Soros, Open Society Foundations la Bard College, SUA. Client Partner la Workplace by Facebook

“REI a fost o experiență uimitoare și am avut parte de profesori profesionişti.
Experienţa şi cunoştinţele de la FacultateREI mi-au deschis multe uși”.

Adrian LUPUȘOR,
Absolvent REI (2008). Director executiv, Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”

“Economia devine din ce în ce mai globală și complexă, fapt ce determină o relevanță tot mai mare a acestei specialități pentru formarea economiștilor secolului XXI. La rândul său, Expert-Grup este deschisă pentru colaborare cu economiști vizionari, cu gândire analitică pronunțată, capabili să înțeleagă interconexiunile dintre tendințele economice naționale și cele globale, precum și impactul asupra politicilor economice. Absolvenții EMREI mereu s- au evidențiat prin prisma acestor caracteristici și, prin urmare, am avut și continuăm să avem doar colaborări de succes cu colegii din această facultate”.

Dorin RECEAN,
Absolvent REI (1996). Întreprinzător în domeniul FinTech (tehnologii informaționale aplicate în servicii financiare).

“Deseori auzim opinii gen „Practica bate teoria”. Realitatea demonstrează că teoria este practica cu cea mai mare rată de succes. Cunoștințele acumulate la facultate sunt temelia creșterii profesionale și sociale a unui om valoros, indiferent ce alege să facă în viață”.