Oferta de studii

Cel mai important aspect al studiilor în cadrul unei instituții de învățămănt este curriculum-ul, iar pentru administrația facultății REI acesta reprezintă baza pentru formarea viitorilor specialiști în domeniul economiei.

Scopul fundamental al dezvoltării programului academic este acela de a se asigura că studențiii primesc experiențe integrate și coerente de învățare care contribuie la învățarea și dezvoltarea lor personală, academică și profesională.

Fiecare curs conține o incursiune într-un anumit domeniu sau aspect strîns legat de studierea economiei, pentru a obține aptitudinele necesare pentru a înțelege și a pătrunde în esența economiei internaţionale.

Economiștii internaționali studiază efectele activității economice, comportamentul consumatorilor, comerțul și investițiile pe tot globul. Ei studiază fluxul de bunuri și servicii din diferite țări, precum și fluxul monetar. Absolvenții programelor de economie internațională lucrează în sectorul public și privat din Republica Moldova și străinătate.