De ce să alegi REI?

Problemele globale din domeniul economiei te intrigă? Vrei să știi care sunt premizele unei recesiuni economice și ciclul de viață a acesteia, sau de ce într- o lume a unei ascensiuni economice alegră la nivel mondial, jumătate din populația globului trăiește sub linia sărăciei, sau ce condiționează fluctuațiile continuie pe piața financiară? Cursurile din cadrul ciclului de Licență ale facultății REI, îți vor oferi răspunsurile la acestea și multe alte întrebări din domeniul economiei care par comlexe și greu de analizat. Pe parcursul acestor trei ani universitari, vei acumula capacități analitice și de rezolvare a problemelor, care ar fi fost irealizabile în alte circumstanțe.

Posibilități de angajare:

Există o cerere mare pentru absolvenți cu o cunoaștere aprofundată a economiei mondiale și a relațiilor economice internaționale. Acest program vă oferă oportunități de carieră excelente, cum ar fi in astfel de instituții, organizații i companii precum:

  • Instituții și organizații europene și internaționale
  • Companii care desfăşoară activități pe plan național și internațional
  • Misiuni diplomatice și reprezentanțe comerciale în străinătate
  • Mediul guvernamental (ministere, departamente, agenții de stat)
  • Serviciul vamal (specialist în activitatea vamală, broker vamal)
  • Firme de consultanță și management de proiecte Organizații non-guvernamentale etc.

În scopul formării unor specialiști integri, diverși speakeri, reprezentanți ai organizațiilor sus-menționate, vizitează regulat instituția noastră de învățămînt, iar studenții REI, sunt mereu omniprezenți și oaspeți așteptați în cadrul acestor prezentări.