foto1.jpgfoto2.jpgfoto3.jpgfoto4.jpgfoto7.jpgpicture 3.jpg

Facebook

Clubul de dezbateri Științifice Studențești "Modul Economic de Gândire "


   
Clubul de dezbateri Științifice Studențești "Modul Economic de Gândire " a fost deschis în februarie 2013 și are drept scop dezvoltarea abilităților de analiză, de gîndire critică a studenților, ajutîndu-i să dobîndească capacitatea de a vorbi liber în public, de a realiza cercetări științifice și de a primi un feedback constructiv din partea colegilor și a corpului didactic, dar și pentru a face cunoștință cu alți tineri activi și ambițioși.

   Ședințele au loc o dată în lună și sunt divizate în 2 părți componente: Tema zilei, la care cîțiva studenți dezvoltă o idee curioasă ce se referă la un subiect actual și partea a doua, în care sunt prezentate cercetările studenților. La fel acest centru este o platformă liberă de discuție dintre studenți, profesori și oficiali din Republica Moldova, cît și de peste hotare și cu specialiști din diverse domenii.
Accesul este liber pentru toți studenții interesati si interesanti.

    Pentru detalii puteți accesa pagina de facebook: Clubul "Modul Economic de Gândire ", facultatea de REI, ASEM.

 


 

"Euroclub ASEM"

"Mai aproape de valorile europene"

EuroClubul este o asociaţie de tineri, care-şi doresc, prin activitatea pe care o desfăşoară – mese rotunde, dezbateri, jocuri de afaceri, concursuri intelectuale şi culturale, să  facă cunoscute şi să dezvolte principiile şi valorile europene în comunitatea din care fac parte. Totodată, aceast club tinde să stabilească conexiuni cu reţeaua externă de cluburi similare şi să promoveze schimbul de idei la nivel internaţional.

 

 Link către blogul clubului.